MyIsuzu

De ce sa te inregistrezi la  MyIsuzu?

MyIsuzuUrcați la bord MyIsuzu MyIsuzu este o zonă rezervată la care puteți accesa oricând cu datele de înregistrare. Veți găsi o selecție a conținutului portalului IsuzuItalia propus în funcție de preferințe, profil și căi de navigare. Fie că sunteți o persoană fizică, o companie sau un dealer în MyIsuzu, veți avea propriul dvs. acces dedicat la serviciile Isuzu.

 

 

Loghează-te 

Simțiți-vă parte a comunității Isuzu

Staň se součástí komunity IsuzuPrin înregistrare veți deveni parte a comunității Isuzu, unde entuziaștii, dealerii, vanzatorii și atelierele se reunesc pentru a beneficia de serviciile dedicate acestora. Doriți să încercați noul D-Max sau căutați asistență pentru vehiculul dvs.? Discutați cu comunitatea dvs. Isuzu, împreună vă putem satisface nevoile.

 

 

Termenele limită? Vă reamintim noi de ele

Isuzu TrucksSalvați datele vehiculului dvs. în MyIsuzu: vă vom reaminti termenul limită de inspecție și vă vom anunța când dealerul dvs. de încredere se închide pentru sărbători. Spune-ne când ai ziua de naștere, de ziua ta vei avea un cadou doar pentru tine.

Vehiculul tău Isuzu

Isuzu TrucksCardul mașinii dvs. Isuzu va fi un document util pe care îl puteți utiliza pentru a vizualiza cartea de identitate a modelului Isuzu în orice moment și oriunde vă aflați Salvați datele vehiculului în MyIsuzu: acestea vă vor ajuta pe dvs. și pe dealerul dvs. să vă deservească mai bine. Prin înregistrarea la MyIsuzu veți primi, de asemenea, orice comunicare referitoare la serviciul sau campaniile de siguranță ale vehiculului dvs. Isuzu.

 

Primiți buletinul informativ Isuzu

Ultimele noutăți despre vehiculele Isuzu și de la reprezentanțele cele mai apropiate.

Spune-ne ce crezi

Řekni nám, co si myslíšInteracționați personal cu Isuzu și cu alți membri ai comunității noastre online, lăsând comentarii despre vehicule și videoclipuri și partajând știri și conținut pe rețelele dvs. sociale. Sugestiile dvs. ne vor ajuta să răspundem mai bine nevoilor entuziaștilor Isuzu.